Nieuwe trainingspakken en tassen voor JO8-6

Onder een grote publieke belangstelling vindt op (stille) zaterdag 20 april 2019 in alle vroegte al een heuse stadsderby plaats: Hoevelaken JO8-6 tegen NSC JO8-1. De spelers van Hoevelaken JO8-6 zijn op 2 februari 2019 hun voetbalcarrière begonnen, maar mogen ruim twee maanden later al op de teamfoto. Twee sponsoren uit de autobranche zijn hen goed gezind en bieden de jonge voetballers nieuwe trainingspakken (Auto Ham auto-onderdelen) en nieuwe tassen (Broekhuis) aan.


Hoevelaken JO8-6 toont de nieuwe trainingspakken van Auto Ham auto-onderdelen, …..


….. en de nieuwe tassen van Broekhuis.

Achter vlnr: Gerhard van de Pol (Broekhuis), Michiel van de Peppel (trainer), Mart van de Bunt, Micha Ham, Luna Haverkamp, Michel Handgraaf (leider), Johan Ham (Auto Ham).
Voor vlnr: Linde van de Peppel, Boaz Langeweg, Hidde van de Pol, Jefta Ham, Jesse Delen, Maks van Elk, Beren Handgraaf.

Onder een aangenaam zonnetje spelen de jonge enthousiastelingen een leuke wedstrijd. Het ‘vlaggenschip’ van de JO8 van NSC komt op een 3-0 voorsprong, maar de beginnelingen van Hoevelaken JO8-6 komen knap terug in de wedstrijd.


Nadat er in de rust het één en ander wordt bijgeschaafd gaat de winst (3-5) uiteindelijk toch naar de gasten uit Nijkerk. Wat belangrijker is: alle spelers hebben een mooie start van het Paasweekend, met een leuke en sportieve wedstrijd.


Na afloop worden er nog strafschoppen genomen, …..


….. en natuurlijk handjes geschud.

 

Top