Overeenkomst met Broekhuis betaalt zich uit

Het is zaterdag 28 januari 2017, wanneer de sponsorcommissie van sc Hoevelaken een sponsorovereenkomst sluit met Broekhuis Ford Amersfoort: de Broekhuis Clubbonus. De overeenkomst houdt in, dat Broekhuis de clubkas van sc Hoevelaken spekt, wanneer leden of ouders van jeugdleden bij Broekhuis een auto kopen, hun auto brengen voor onderhoud, of hun auto laten herstellen van schade.

Zaterdag 28 januari 2017. Vlnr: Léon Breuers, Hans de Winkel, Martin Schreuders, Gerhard van de Pol, Bas Wernsen.

Inmiddels zijn we een jaar verder en dan blijkt, dat de Broekhuis Clubbonus zich uitbetaalt. Zaterdag 3 februari 2018 mag Hans de Winkel, directeur van Broekhuis Ford Amersfoort, aan Léon Breuers, voorzitter van de sponsorcommissie, een cheque overhandigen. De samenwerking met Broekhuis Amersfoort heeft sc Hoevelaken alvast € 1.280,= opgeleverd.

Gerhard van de Pol, onder meer verantwoordelijk voor de sponsoring van de hele Broekhuis Groep, vertelt dat het bedrag nog aanzienlijk kan oplopen. “Als ik op de parkeerplaats kijk en met trots zie hoeveel Broekhuis auto’s er staan, hebben we de uitdaging iedere transactie (koop, onderhoud schadeherstel) met Broekhuis ook echt te melden. We mogen elkaar best een beetje gek maken om naar Broekhuis te gaan”, zegt hij lachend. “Mooi om te zien dat mijn buurman Jim Geurtsen de eerste was die zich meldde en vervolgens zijn broer Dave en zwager Dennis de Haas enthousiast maakte om een auto bij Broekhuis te kopen. Het bedrag van € 1.280,- is dus voor een groot deel te danken aan de broeders Geurtsen. Ook hierin de gangmakers.”

Zaterdag 3 februari 2018. Vlnr: Bas Wernsen, Léon Breuers, Hans de Winkel, Gerhard van de Pol.

Hans de Winkel: “Wanneer een lid van sc Hoevelaken bij ons is geweest voor een nieuwe auto, voor onderhoud of voor reparatie, dan hoef je bij de sponsorcommissie alleen maar je naam en kentekennummer door te geven en vervolgens wordt de bijdrage aan sc Hoevelaken overgemaakt. Dit geldt voor alle Broekhuis vestigingen, maar je begrijpt dat ik als directeur van Broekhuis Ford Amersfoort veel Hoevelakers wil verwelkomen.”

Hoe zit het ook alweer?
De Broekhuis Clubbonus houdt in, dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer een lid van onze vereniging of een ouder van een verenigingslid bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

  • € 250,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle 13 merken van de Broekhuis Groep)
  • € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-  (dit geldt voor alle automerken)

Als lid van sc Hoevelaken vul je op deze manier dus zelf onze clubkas aan.

De Broekhuis Groep vertegenwoordigt 13 automerken – Audi, Volkswagen, BMW, MINI, Ford, Fiat, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Volvo, Jaguar en Land Rover – in 50 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten.

Na de recente overname van de Martin Schildergroep (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda en Fiat) door Broekhuis biedt het familiebedrijf werk aan 1.400 personen.

Voor meer info:  www.broekhuis.nl

Belangrijk:
* In aanmerking komen de leden van sc Hoevelaken en de ouders van jeugdleden, maar ook een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt. Bij iedere transactie met Broekhuis heeft sc Hoevelaken recht op de genoemde geldbedragen.

* De klanten geven zelf bij Martin Schreuders van onze sponsorcommissie aan dat zij een auto hebben gekocht, onderhoud hebben laten uitvoeren of een schade hebben laten herstellen bij Broekhuis. Alleen de naam en kenteken is voldoende. Je hoeft het dus niet bij Broekhuis aan te geven.

* Martin Schreuders houdt, namens de sponsorcommissie van sc Hoevelaken, de score bij.

Top