Pascal de Jong en Lisa Bröckl meest waardevolle spelers (m/v) van het jaar

Na de laatste competitiewedstrijd vinden traditioneel de nodige plichtplegingen plaats. Zo werd aanvoerder Pascal de Jong verkozen tot speler van het jaar, gevolgd door Ewoud van de Brug en Rudy Baalman. Rudy Baalman, die na één jaar sc Hoevelaken komend seizoen weer voor Achterveld uitkomt, mocht ook nog eens de Jan Weyn topscorersbokaal in ontvangst nemen. Hij werd topscorer met 15 competitietreffers.

Barend Bos werd uitgeroepen tot supporter van het jaar.

Bij de Vrouwen ging de titel naar Lisa Bröckl. Zij werd de meest waardevolle speler van het afgelopen seizoen gevonden. Shannon Giele-Esveldt eindigde op de tweede plaats.

Vlnr: Shannon Giele-Esveldt, Rudy Baalman, Pascal de Jong, Ewoud van de Brug en Lisa Bröckl vielen in de prijzen bij de verkiezing speler en speelster van het jaar.

Hoe ging de ceremonie in zijn werk?


Daar sta je dan als ceremoniemanager, met de prijs in je hand voor de supporter van het jaar. Barend Bos werd geprezen voor het feit, dat hij wekelijks vanuit Zaandam alle wedstrijd van sc Hoevelaken bezoekt. Echter: Barend was al vertrokken. “We zullen zorgen, dat deze prijs persoonlijk aan hem wordt overhandigd”. Dat wordt dus een retourtje Zaandam.


Foto boven en onder: Rudy Baalman speelt slechts één seizoen bij sc Hoevelaken, maar valt wel dubbel in de prijzen. Met 15 competitietreffers vindt hij het vaakst het net van de tegenstander. Daarnaast eindigt hij als derde in de speler van het jaar verkiezing.


Ewoud van de Brug staat vaak op de lijstjes van de kiesgerechtigden. Ondanks het gemis van een aantal wedstrijden, vanwege twee opgelopen rode kaarten, eindigt hij op de tweede plaats.


Foto boven en onder: Aanvoerder Pascal de Jong wordt uitgeroepen tot speler van het jaar. Naast een trofee levert hem dat ook een weekend cabrio rijden op, aangeboden door Autobedrijf Schueler uit Nijkerk. 

Foto boven en onder: Hoofdsponsor Eigenhuis Keukens sponsort de Hoevelakense hoofdmacht met vijftig euro per wedstrijd punt, te besteden aan een trainingskamp. Namens Eigenhuis mag Victor Klukkert aan Pascal de Jong een cheque uitreiken van € 2350,=, met dank aan 47 wedstrijdpunten.

Ook bij de vrouwen, die zich middels een overwinning op De Meer rechtstreeks wisten te handhaven in de tweede klasse, werden de speelsters van het jaar in het zonnetje gezet. Shannon Giele-Esveldt (foto boven) won de “zilveren plak”, Lisa Bröckl (foto onder) werd uitgeroepen tot speelster van het jaar. Het leverde hen een mooi aandenken op van BySon, de sponsor van deze verkiezing.

Top