Positief nieuws

Soms, als je weer iemand van het OMT of de regering uitleg hoort geven, denk je wellicht, net als ik, dat je zo langzamerhand in Nederland in een virocratie bent beland. Alleen maar somber nieuws over de lockdown en weer verdergaande maatregelen om het virus te weerstaan. De avondklok is nu ook een feit.

Dit stukje gaat over positief nieuws, want bij s.c. Hoevelaken geven we niet op.

1). Vanaf a.s. zaterdag 23 januari zijn er weer onderlinge wedstrijden voor de jeugd gepland door het jeugdbestuur. Hulde!

2). De trainingen voor de jeugd gaan ‘s avonds gewoon door. We zullen ervoor zorgen dat iedereen voor het ingaan van de avondklok om 21 uur weer netjes thuis kan zijn en dat het complex op slot is.

3). Bij de senioren zijn er al ver gevorderde plannen om, indien de reguliere competitie niet kan worden hervat, op regionaal niveau vriendschappelijke uit- en thuiswedstrijden te gaan spelen tegen verenigingen uit de omringende plaatsen. Natuurlijk mag dit pas als er weer in teamverband mag worden getraind en gespeeld.

4). Tenslotte is Rob v.d. Marck bereid om de rol van secretaris te gaan vervullen. Hij neemt het stokje over van Eduard Koster, die wegens gezondheidsredenen m.i.v. 2021 moest stoppen. Natuurlijk zullen we Eduard niet alleen nú bedanken voor al die jaren, maar hem ook bij de komende ALV in het zonnetje zetten.

Kortom, we volgen bij onze club de regels coronaproof, maar we geven niet op!

Top