Rutger Creteer in actie voor kankeronderzoek

Rutger Creteer is speler van Hoevelaken JO15-1 en gaat meedoen met Swim to Fight Cancer | Amersfoort 2020. Doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek. Sc Hoevelaken ondersteunt dit initiatief van harte, reden om daar op deze website aandacht aan te besteden. Rutger start de actie namelijk niet zomaar. Op de website https://www.fightcancer.nl/s/6379/6851/w heeft hij onderstaand stukje opgenomen, dat geheel voor zichzelf spreekt.

Ik sta op om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Dat is ongeveer 11 mensen per uur. Helaas ga ik mijn lieve vader verliezen door deze vreselijke ziekte. Daarom wil ik vragen om mij te sponsoren in de hoop dat in de toekomst jongeren zoals ik deze moeilijke tijd niet mee hoeven te maken. 

Ook al is het maar een kleine bijdrage, het gaat mij het meeste om het gebaar en de wetenschap dat ik er niet alleen voor sta. En alle beetjes helpen!

FightCancer en ik zijn u heel erg dankbaar!

Groeten Rutger❤️

De Swim to Fight acties vinden in meerdere plaatsen in ons land plaats. In Amersfoort wordt er gezwommen op zondag 13 september 2020.

Top