Scheidsrechters bedankt voor bewezen diensten

Eens in de zoveel tijd wordt een commissie of een andere groep vrijwilligers door de vereniging bedankt voor bewezen diensten. Recentelijk werden de medewerkers van het clubblad/presentatiegids alsmede de mensen van de onderhoudsploeg al bedankt met een speciale avond, zondag 8 december waren de scheidsrechters en scheidsrechtercoördinatoren aan de beurt. De fluitisten mochten in De Flint Back to the Sixties. Daar werden de aanwezigen getrakteerd op een scala aan muzikale nummers, die de zestiger jaren deden herleven. Luisteren en meezingen was het motto en werd door de scheidsrechters uitermate gewaardeerd.

Vooraf, tussendoor en achteraf was het een geanimeerd samenzijn. Er werd gepraat over van alles, de scheidsrechters kwamen meer over elkaar te weten, maar over één ding werd niet gesproken: arbitrage. Uitzonderlijk voor een groep in de sport, die vooral zichzelf graag hoort praten over hoe goed ze een wedstrijd tot een eind hebben gebracht en hoe fantastisch ze de week daarvoor hebben gefloten. Verenigingsscheidsrechters zijn dan toch uit een ander soort hout gesneden, met bredere interesses en ook aandacht voor elkaar.

Vanwege de royale sponsoring van de middag gingen de entreegelden in z’n geheel naar het goede doel. De Vrienden van Meander MC kregen een cheque van ruim 10.000 euro overhandigd, waarmee leuke dingen gedaan gaan worden voor het ziekenhuis. Daarmee sneed het mes ook nog eens aan twee kanten.

Top