Selectietrainers verlengen hun contract

Sc Hoevelaken heeft  overeenstemming bereikt over contractverlenging met de trainers van A-selectie, B-Selectie, JO19-1 en JO17-1.

Ingestuurd door: Bestuur en VTZ

Harry Oussoren, Ben Boekhout, Tom Buitink, Dennis Willemsen en Aart Brons hebben het afgelopen seizoen sterke betrokkenheid getoond bij de vereniging. Op het moment dat bleek dat het voetballen stil viel en daarmee ook de inkomsten voor de vereniging hebben ze zich allen (net als de overige jeugdtrainers) coulant opgesteld naar de vereniging en (deels) afgezien van inkomsten. Samen met bestuur en jeugdbestuur hebben ze het voetballen, ondanks alle Corona-perikelen, zoveel als mogelijk op gang gehouden.

In deze tijd van het jaar komt de trainerscarrousel over het algemeen op gang en meestal volgen er besluiten in januari. Het bestuur van sc Hoevelaken heeft, in samenspraak met VTZ, besloten zo snel als mogelijk duidelijkheid te geven aan de trainers. Door nu al alle contracten te verlengen wil het bestuur haar dank laten merken, ondanks dat er nog geen uitzicht is op herstart van de competitie. Binnenkort zal dit definitief worden bekrachtigd, zo mogelijk met een officieel moment.

Ook met andere trainers en stafleden zullen zo snel mogelijk gesprekken worden gevoerd om te komen tot een voortzetting van hun werkzaamheden.

Hoofdtrainer Harry Oussoren kan met zijn contractverlenging voor een clubrecord zorgen. Wanneer hij in augustus 2021 de eerste training verzorgt begint hij aan zijn zesde seizoen als hoofdtrainer bij onze club. Hij passeert dan zijn voorganger Jan van den Heuvel, die vijf jaar hoofdtrainer bij onze club is geweest. Ook al een unicum.

Top