Supportersvereniging sluit 2017 af met dubbel evenement

De laatste stuiptrekkingen van het kalenderjaar 2017 kwamen van de Supportersvereniging. Op donderdag 28 en vrijdag 29 december werd het jaar afgesloten met eerst een avond toepen en hartenjagen en vervolgens met het FIFA2018 toernooi.

Toepen en hartenjagen
Het kalenderjaar van de Supportersvereniging wordt op kaartgebied traditioneel afgesloten met een avond toepen en hartenjagen, ergens tussen de kerstdagen en de jaarwisseling. Dit jaar was dat op donderdag 28 december, waarop 27 kaartliefhebbers naar het clubhuis togen om hun krachten te meten met hun verenigingsgenoten. Vijftien toepers en twaalf hartenjagers maakten er een uitermate gezellige avond van, met André van de Bunt (toepen) en Gerard van de Grootevheen (hartenjagen) als de uiteindelijke winnaars.
Foto’s van de winnaars zijn te zien in het jaaroverzicht, dat één dezer dagen op deze website wordt gepubliceerd.

FIFA2018 toernooi
Het echte eindschot van 2017 viel op vrijdag 29 december. Maximaal 40 jeugdleden konden zich inschrijven voor het FIFA2018 toernooi, waarvan 21 jeugdigen gebruik maakten. In de eerste editie van dit evenement in het clubhuis van sc Hoevelaken  werd Mats van den Top (midden, 2200 FIFA punten) uiteindelijk tot winnaar gekroond. Christiaan van der Marck (rechts, 1050 FIFA punten) en Joost Kok (links, 500 FIFA punten), werden de nummers twee en drie.


Na de lange introductie en uitleg, die voor leken vergelijkbaar waren met Arabisch, Chinees of Noors, konden de deelnemers in vijf poules van start.

Top