Teambuilding voor Hoevelaken 2 en 3

De zomer is voorbij en dan begint het bij veel actieve voetballiefhebbers weer te kriebelen. Na een paar voetballoze weken kan er weer gevoetbald en getraind worden. Echter, na een tropische zomer zijn de natuurgrasvelden verboden terrein om te voetballen en/of te trainen, zo ook op zaterdag 25 augustus 2018. De kunstgrasvelden zijn deze dag gereserveerd voor vriendschappelijk voetbal.

Bron en foto’s: Ben Boekhout

Ben Boekhout, trainer/coach van Hoevelaken 2, waarbij in de voorbereiding ook Hoevelaken 3 aansluit, die in de voorbereiding altijd graag intensief met zijn spelers bezig is, kan op genoemde zaterdag niet met de manschappen van Hoevelaken 2 en 3 trainen. Ben is echter creatief genoeg en stuurt zijn mannen naar de Dorpsloop. Goed voor de teambuilding en de conditieopbouw.

Na afloop gaat de teambuilding verder en krijgen de reclameborden op Kleinhoven een flinke wasbeurt van de voetballers. Meerdere spelers poetsen de borden van hun vader, oom of ander familielid en na afloop staan alle borden er weer fris en fruitig bij. Net als in de voorbereiding van het vorige seizoen overigens. Ben Boekhout daarover: “Spelers die bij mij in het team komen moeten weten dat er in een seizoen een moment zal zijn, dat je iets terug doet voor de vereniging. Er zijn eigenlijk steeds te weinig mensen die willen helpen de accommodatie netjes te houden, dus wanneer we een keer niet kunnen trainen op zaterdag, dan is dit een uitstekend alternatief. Ook voor het teamgevoel”.

Top