Tom Buitink start Sport BSO

Beste leden,

Tom Buitink, 2012

Misschien hebben jullie het al ergens gehoord maar ik, Tom Buitink, bekend als trainer en oud eerste elftalspeler van sc Hoevelaken, heb het initiatief genomen om een Sport BSO te gaan starten in de voetbalkantine.

Zodra de gemeente de vergunning verleent, zal ik beginnen. Omdat het aantal plekken op de BSO beperkt is tot 44, willen wij graag jullie als leden de eerste kans geven om je aan te melden.

De Sport BSO is voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar die op een basisschool in Hoevelaken zitten. Kinderen worden opgehaald van school en zullen tijdens de BSO-uren kennis maken met veel verschillende aspecten van sport en spel. Het is zeker niet alleen voetbal dat zal plaatsvinden op de  Beweegmasters Sport BSO. Denk bijvoorbeeld aan slagbal, hockey, acrobatiek, tikspelen enz.

Beweegmasters Sport BSO biedt, gedurende 40 schoolgaande weken, buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4-12 jaar. In de schoolvakanties en tijdens studiedagen zijn wij gehele dagen geopend. Beweegmasters Sport BSO komt tegemoet aan de behoefte van de ouders om opvang buiten schooltijden te verzorgen, bijvoorbeeld op studie- en roostervrije dagen.

Voor de Buitenschoolse opvang bieden wij de kinderen speelplezier en een veilige – en huiselijke sfeer. Daarnaast een actief sport- en spelprogramma en de motorische – en sociale ontwikkeling die een vooraanstaande plaats in het programma innemen.

Vanaf 1 augustus zal ik beginnen met de verdere promotie van de BSO. Mocht je interesse hebben en een vooraanmelding willen doen, dan kun je het beste een mail sturen naar info@beweegmasters.nl. Ook bij vragen kun je mij via deze weg bereiken. Omdat er maar 44 plekken per dag beschikbaar zijn en vol ook echt vol is, werken we op basis van inschrijving.

Hoe eerder hoe beter dus.

Top