Vrouwenteams en JO17-3 in het nieuw

Het is zaterdagochtend 25 november 2017. De temperaturen liggen iets boven nul, maar het herfstzonnetje schijnt aangenaam. Goede omstandigheden voor een fotosessie en daar wordt door drie teams dankbaar van gebruik gemaakt. Twee vrouwenteams mogen op de foto. Vrouwen 1 op De Wiekslag, waar bij DUO DUO Fashion de fotosessie plaatsvindt. De speelsters van de Hoevelakense vrouwenhoofdmacht krijgen nieuwe trainingspakken aangeboden en mogen allemaal een spijkerbroek uitkiezen. Vrouwen 2 en Hoevelaken JO17-3 blijven voor de teamfoto’s op Kleinhoven. Vrouwen 2 krijgt nieuwe shirts aangeboden door DA drogisterij en parfumerie Van Altena, JO17-3 van Millennium sports & health club.

Vrouwen 1 bij DUO DUO
Het is een kippenhok bij kledingzaak DUO DUO op De Wiekslag. Dertien kakelende voetbalster zijn daar aanwezig om spijkerbroeken te passen. Verder worden aldaar ook nieuwe trainingspakken uitgereikt.
DUO DUO heeft binnen sc Hoevelaken de aandacht van de sponsoring verlegd. Twee jaar achtereen was deze Fashion zaak sponsor van de “Man van de Wedstrijd” bij Hoevelaken 1. Dit jaar is de switch gemaakt naar het vlaggenschip van de vrouwen. De vrouwen kunnen uniform gekleed naar de wedstrijden afreizen. Niet alleen qua trainingspak, maar ook allemaal in hetzelfde soort spijkerbroek.

Aanvoerster Elouise van Essen bedankt Nicolette de Groot namens Hoevelaken VR1 voor de aangeboden nieuwe kledij.


Staand vlnr: Elouise van Essen, Kim Dreuning, Danique van Zadelhoff, Djoeke Esveldt-Giele, Jolien van Looijengoed-Mallegrom, Manouk van de Vuurst, Rowan Kooij, Janine Jansen. Voor vlnr: Meike Minkels, Melany van Gelder, Lisa Bröckl, Shannon Giele-Esveldt, Willemieke Stitselaar.


Foto boven en onder
Staand vlnr: Kim Dreuning, Danique van Zadelhoff, Elouise van Essen, Djoeke Esveldt-Giele, Meike Minkels, Melany van Gelder, Shannon Giele-Esveldt, Lisa Bröckl, Willemieke Stitselaar, Janine Jansen, Jolien van Looijengoed-Mallegrom, Rowan Kooij, Manouk van de Vuurst.


Staand vlnr: Remco en Nicolette de Groot (DUO DUO), Manouk van de Vuurst, Danique van Zadelhoff, Djoeke Esveldt-Giele, Elouise van Essen, Kim Dreuning, Rowan Kooij, Jom Kemper (elftalleider), Evert Lans (trainer/coach). Voor vlnr: Jolien van Looijengoed – Mallegrom, Willemieke Stitselaar, Melany van Gelder, Meike Minkels, Lisa Bröckl, Shannon Giele-Esveldt, Janine Jansen.


Vlnr: Jom Kemper (elftalleider), Willemieke Stitselaar, Melany van Gelder, Meike Minkels, Jolien van Looijengoed-Mallegrom, Manouk van de Vuurst, Danique van Zadelhoff, Djoeke Esveldt-Giele, Kim Dreuning, Rowan Kooij, Elouise van Essen, Janine Jansen, Lisa Bröckl, Shannon Giele-Esveldt, Evert Lans (trainer/coach)


Tot aansprekende resultaten heeft deze kledingsessie vooralsnog niet geleid. Hoevelaken VR1 verloor de thuiswedstrijd met 4-1 van Faja Lobi KDS en leed daarmee alweer de zevende nederlaag van dit seizoen. Er zal hard geknokt moeten worden, om niet na één jaar tweede klasse direct weer af te zakken naar een lagere tree op de ladder.

www.duoduo.nl

DA drogisterij en parfumerie Van Altena een trouwe sponsor bij vrouwentak
Hoevelaken VR2 is zaterdag in het nieuw gestoken door DA drogisterij en parfumerie Van Altena. Dat is niet voor het eerste, want de DA is al vanaf 18 september 2010 bij het Hoevelakense meisjes en vrouwenvoetbal betrokken. Op genoemde datum reikt Gert van Altena voor de eerste keer nieuwe shirts uit. Dan nog aan meisjes C. De speelsters zijn echter nog in de groei en langzaam maar zeker worden de shirts te klein. DA blijft echter trouw aan sc Hoevelaken, ook wanneer de speelsters in 2014 overgaan van de jeugd naar de senioren. Als Hoevelaken VR2 gaan de speelsters verder met hun carrière, maar DA blijft op de borst prijken.


Staand vlnr: Joëlle van Looijengoed, Lotte van Bloemendaal, Debbie Kok, Roos Oostrom, Saskia Molenaar, Dianne van de Berkt, Celine Zieltjes, Jacintha Hemmers-de Wilde, Sander van der Horst (trainer), Wendy (bedrijfsleidster DA, op foto onder).
Voor vlnr: Hans van Zoeren (leider), Laura Bos, Maartje van den Brink, Ilse Ruiter, Ashley Verbeek, Maaike de Boer, Nicole van Zoeren, Susan Hilhorst, Rianne Mulder.


Leider Hans van Zoeren (links) en trainer/coach Sander van der Horst (rechts) bedanken bedrijfsleidster Wendy van de DA voor de verlenging van de shirtsponsorovereenkomst.

https://www.facebook.com/DA-drogisterij-en-parfumerie-van-Altena-471051929771600/

Hoevelaken JO17-3 maakt reclame voor Millennium
Nieuwe shirts zijn er ook voor Hoevelaken JO17-3. In aanwezigheid van Jurgen Tomassen, jeugdvoorzitter, maar ook betrokken bij Millennium sports & health club, gaan de spelers met de sponsor op de foto. Ook dat is niet voor het eerst, want ook Millennium is al jarenlang als sponsor aan sc Hoevelaken verbonden. De eerste shirts worden al aangeboden op zaterdag 29 oktober 2011, aan de toenmalige E6. Inmiddels zijn we precies zes jaar verder en prijkt de naam van Millennium nog altijd op de shirts van een Hoevelakens jeugdteam.


Staand vlnr: Erwin Stokvisch (leider), Pim van Duijn (leider), Bram Weber, Daan Vinke, Andy Tolboom, Mark Kijlstra, Joost Straatsma, Jip Scheper, Jurgen Tomassen (sponsor), Gert Lokhorst (trainer).
Voor vlnr: Max Veldhuis, Diego Lokhorst, Max ter Heerdt, Tein Schuiteman, Ole Spaan, Evan van Duijn, Jesse Tomassen, Armando Stokvisch.

www.millenniumsports.nl

De bovenstaande sponsorverhalen zijn ook terug te lezen op de teampagina’s van de betrokken teams, onder het kopje ‘teams’.

Top