• Een heus kampioensfeestje bij sc Hoevelaken JO10-3 na het overtuigend winnen van de derde fase. Alle zeven wedstrijden in deze mini-competitie leverden de ploeg drie punten op, en dat ook nog met grote uitslagen.

  Ingestuurd door: Michiel van de Peppel

  De ruimste overwinning werd behaald in de eerste wedstrijd, tegen Sparta Nijkerk JO10-6. Op Kleinhoven won de rood-witte formatie van trainers Michiel van de Peppel en Arnold Wubs de eerste wedstrijd met liefst 13-1. Na eclatante overwinningen in alle tussenliggende potjes tegen onder meer SDV Barneveld, VVOP en Stroe, kon het team op zaterdag 12 maart het kampioenschap binnenhalen. Dan was er wel een overwinning nodig tegen DTS '35 JO10-2 in Ede. Ondanks gespannen gezichten vooraf en een hobbelige zandvlakte die dienst deed als voetbalveld, wisten de twee meiden en zeven jongens van JO10-3 ook nu weer ruim te winnen. Het voor deze ploeg kenmerkende vollgasfussball vanaf het eerste fluitsignaal in combinatie met de enthousiaste ondersteuning van de massaal meegereisde Hoevelakense aanhang bleek te veel voor de stug verdedigende spelers van DTS. De Edese club werd stuk gespeeld en resoluut aan de zegekar gebonden: 0-5. Na afloop volgde een uitgelaten feestje op het veld, eenmaal terug in Hoevelaken gevolgd door een dik verdiende versnapering in de vertrouwde eigen kantine. Voor de trotse spelers een ochtend om nooit te vergeten!

   

 • Teamfoto staand vlnr: Sam Romkes, Fedde van Breenen, Michiel van de Peppel (trainer), Jack van der Moolen, Vieve Elferink.
  Voor vlnr: Max van Aalst, Linde van de Peppel, Jayden Manoe, Dani Vink, Bruno van Egmond.
  Niet op de foto: Levi Wubs (geblesseerd), Arnold Wubs (trainer).