• 'Ik ga volgende week met mijn caravan, en met mijn vrouw natuurlijk, vier weken naar Oostenrijk', vertelde afgelopen zaterdag een supporter langs de lijn.

  'En ik neem het jubileumboek van sc Hoevelaken mee. Heb ik mooi wat te lezen', vervolgde hij.

  'Nou', was mijn reactie, 'ik denk, dat je dan nog wat tijd tekort komt en ik zou zeker geen andere boeken meenemen.’

  Dat wordt een hele klus, 366 pagina's vol wetenswaardigheden, mooie foto's en  interessante achtergrondverhalen over 60 jaar voetbalgeschiedenis in Hoevelaken.

  Wat een werk is er verzet door Robert Kreuning.

  Weet wel, hij is vaardig met de pen (lees toetsenbord), maar om van nagenoeg alle nieuwsfeiten en gebeurtenissen bij sc Hoevelaken een verhaal aan het papier (lees beeldscherm) toe te vertrouwen, dan moet je wel over een uitzonderlijk talent beschikken. 

  Robert,  ik denk namens alle leden, heel erg BEDANKT.

  Naast de mooie accommodatie en die fijne club hebben we nu ook twee fantastische naslagwerken om trots op te zijn…..

  En voor de Oostenrijkgangers zou ik zeggen: lukt het je niet om het boek uitgelezen te krijgen?

  Geen nood, volgend jaar is het schrikkeljaar en dan kun je elke dag voor het slapen gaan één bladzijde lezen. Levert je fantastische beelden en een goede nachtrust op.

  Bijdrage van Jan Beitler.

  Reactie van Robert aan Jan: Volgens mij zijn er wel meer personen binnen de club die in staat zijn van 'niets' een verhaal te maken. De oudgedienden met de initialen JB, die ook met mij actief zijn bij de Stichting Historisch Hoeflake, moet ik namelijk nog persoonlijk bedanken voor de teksten bij de foto's in de lijst die ik na de uitreiking van het jubileumboek mocht ontvangen.

 • Een willekeurige kalender.

 • Oostenrijk.

 • Er moet een boekenplankje bij – maar dat moet maar even wachten tot het boek is uitgelezen – wordt dus een meerjarenplan.

 • Ook wielerboeken zijn geliefd.