• Hier vind je het verslag van de ALV van 10 oktober 2022

 • In het verslag van de ALV 2022 wordt aangedacht besteed aan jubilarissen, personen die al 25, 40 of zelfs 50 jaar lid zijn van sc Hoevelaken. In onderstaand overzicht komen ze nog eens extra langs.

   

  Leden met een 50-jarig lidmaatschap

 • Ben Boekhout (onder)

  Zelf dacht je al eerder 50 jaar lid te zijn, maar wat maakt het uit. Jan Beitler heeft e.e.a. nu bijgeschaafd tot 52 jaar. Je bent jarenlang selectie-speler geweest. Zelfs ik zag je in 2000 nog meedoen met het eerste. Hierna heb je de A1, het 2e en weer de A1 en het 2e jaren getraind. Een jaartje ging je er tussen uit. Even trainen bij Sparta Nijkerk, maar het gras bij Hoevelaken was toch groener. Gelukkig kwam je terug. Dundas der dundassen! Ik heb je al eens eerder tot eredundas benoemd. Dat was wel verdiend na al die streken van je. Ook jij staat altijd voor de club klaar. Je bent “een jongen van de club” en lid van verdienste. Een groter compliment kan ik je niet geven.

 • Aalt van Doornik (onder)

  Jarenlang speler van het 1e, daarna spelercoach van het 3e . Wonend op de grens met het Veen. Nog net Hoevelaken en anders zou je persoonlijk die grens verleggen. Onafscheidelijk van Moos en je sigaren. Vele kampioenen heb je rondgereden op je kar. En na afloop een biertje. Sinds 2008 uit een glas….Tja. Ook jij bent inmiddels opa en na Jeroen is er weer een volgende generatie van Doornik gaan voetballen op Kleinhoven. Pino, de kampioenskar durf je niet meer te rijden, maar ik joop dat je nog lang meegaat naar de uitwedstrijden. Soms rijden we een toeristisch stukje om, soms ben jij de navigator. Dit leidt soms tot lachwekkende momenten, maar we komen er altijd, van Otterlo tot Zutphen.

 • Theo Geurtsen (onder)

  Vader van drie voetballende zonen. Volgens deze mannen had hij net zo veel voetbalkwaliteiten als zijn mannen nu. Je bent nu vele malen opa en de jongste generatie Geurtsen voetbalt ook op Kleinhoven. Op dit moment ben je nog steeds coach, van het 8e inmiddels. 6e klasse, maar wat geeft het. De mannen worden ouder. Zeer loyaal aan andere teams op donderdagavond. Altijd bereid om mee te denken, ook in het belang van andere teams. Theo, je bent een echte clubman.

 • Jan van den Heuvel (rechts)

  Kleine Jan. Jarenlang selectie-speler. Een stoere back in het eerste met een geweldig schot. Je wordt wel de “kleine”Jan genoemd, maar Jan “Plof” geeft je meer eer. Wat een schot. Nu ben je nog betrokken bij de club, bv altijd als scheidsrechter laatst van het 8e. Wel moet je herstellen van een knie-operatie.

 • Rob Overmars (links)

  Keeper van de selectie. Het eerste en telg uit een echt voetbalgeslacht. Zoon van erelid Frans en vader van Ruben. Je keepte in het 1e tot je hernia-operatie. Toen moest je een stapje terug doen. Je bent voor het laatst keeper geweest in het 5e , maar nu volgens mij nog heel druk bij onze sportvrienden van de tennisvereniging Weldam.

 • Leden met een 40-jarig lidmaatschap

 • Arno Haverkamp (boven)

  Jarenlang zelf keeper, ook van de selectie. Bij de welpen een paar keer speler, erna keeper. Bij de selectie in de schaduw van Michiel van Elk, maar na het kampioenschap in 2004 en Michiel zijn blessure, meer dan een half jaar keeper van e hoofdmacht. Nu tot dit seizoen elke zaterdagmorgen vroeg te vinden langs de velden met zijn dochter Luna. Luna voetbalt wellicht een seizoen niet, maar hopelijk zien we je weer gauw langs de velden met jouw dochter.

 • Henk Jacobs (boven)

  Oud speler van het 1e en nu natuurlijk nog elke zaterdag te bewonderen als scheidsrechter. Een echte gentleman, die alles op een beschaafde wijze wil oplossen. Die beschaving is soms op de velden ver te zoeken en dan ben je ook in staat om de spreekwoordelijke fluit aan de wilgen te hangen. Tóch ben je weer teruggekomen en dat siert je. Elk seizoen! En sinds het laatste seizoen ook als beleider van jonge scheidsrechters in de scheidsrechterscommissie, samen met Albert, Bas en Joop. Je bent een lid om trots op te zijn.

 • Marco Keller (boven)

  Nog zo’n monument van onze vereniging. Om Marco kun je niet heen. Altijd betrokken bij de club, altijd bereid om iets te doen. Onafscheidelijk van de commissie voetbaltechnische 16 zaken. Op zaterdag aandachtig en betrokken edoch kritische toeschouwer. Sinds jaren ook gastheer op zaterdag in het voormalige Witte huisje en hopelijk nog heel lang in ons nieuwe onderkomen. Marco, ook zo’n lid van de club, die je niet wilt missen.

 • Martien van de Pol (links)

  Waar Martien is, wordt er gelachen. Ik ken werkelijk niemand anders die zoveel droge humor etaleert. Inmiddels ben je, ná jouw pensioen, toegetreden tot het gilde van de onderhoudsploeg. Ik moet zeggen dat de maandagochtend er zeer gezellig door geworden is. Je was hiervoor hoofdsuppoost totdat er bij sommige wedstrijden maar hooguit tien betalende toeschouwers kwamen. Dit vrijwilligerswerk doe je derhalve nog maar één keer per jaar, tegen Terschuur. Beide clubs heffen geen entree, behalve tegen elkaar. Ooit zo afgesproken. Je bent ook bezorger van de Stip geweest. Nu moet ik toch beginnen met een relaas over jouw voetbalcapaciteiten. Volgens jouw vrienden kunnen we hier kort over zijn; je was een beroemde aanvaller op de flank, maar volgens jouw maten gaf je de bal nooit af. Ik zie je vast weer over drie jaar, zei ik in oktober 2019, want dan ben je 40 jaar lid. Alles is nu door Jan Beitler opgeteld.

 • Annelies Polhuis/Henny Nieuwenburg (25) (rechts)

  Samen vandaag met Henny. Henny was vorig jaar al uitgenodigd om het bordje voor 25 jaar in ontvangst te nemen, maar wilde liever met haar Annelies in 2022 komen. Annelies dan zelfs 40 jaar lid. Henny is eigenlijk al 35 jaar lid (v.a. 1987) en dus zien we je hopelijk over 5 jaar weer. In de verdediging van de vrouwen, zelfs een jaar keeper. Vrouw Annelies, 1e huwelijk van hetzelfde geslacht bij onze club.En het heeft even geduurd, er moest wat water door de Laak, maar de regenboogvlag heeft ook bij s.c. Hoevelaken een plekje gekregen. Leuk dat jullie er allebei waren op vrijdag 23 september ter ere van 50 jaar vrouwenvoetbal in Hoevelaken.

 • Leden met een 25-jarig lidmaatschap

 • Patrick Kloppenburg (onder, afwezig m.k., op archieffoto van 30 mei 2015)

  Patrick, jij nam afgelopen seizoen afscheid van onze hoofdmacht. Gewaardeerde vaste kracht gedurende vele seizoenen. Helaas kon ik niet bij jouw afscheid op 25 juni zijn. In onze laatste presentatiegids ben je in het zonnetje gezet. Terecht. Twee maal topscorer, diverse keren man of the match. Je bent vanaf dit seizoen te bewonderen bij Hoevelaken 8, het team van Theo Geurtsen. Ik zal je missen en ik denk dat Johan Cruijff het toch 1x mis heeft gehad. Hij zei ooit: “er is nog nooit iemand sneller geweest dan de bal…”. Volgens mij was jij dit wel. Ik zou niet graag die verdachte zijn waar jij als politie-agent achteraan rent. We zullen je missen op het hoofdveld, maar we hopen dat je nog lang lid blijft.

 • Mick Bos (boven)

  Beste mensen, Mick die volg ik al zolang de familie van Vliet ook bij s.c. Hoevelaken speelt. Jarenlang was je een betrouwbare sluitpost en zeer getalenteerde keeper van de hoogste jeugdteams, inclusief het 1e . Een uitstapje heb je gemaakt naar RODA in Leusden, waar je 2e divisie hebt gekeept. Zeer talentvolle keeper, maar je kan ook heel aardig voetballen. Nu ook te bewonderen bij de overige senioren en natuurlijk als voetbalvader op zaterdagmorgen vroeg. Ik hoop je nog vele jaren te volgen.

 • Robin Simons (boven)

  Beste Robin, lange tijd was je actief als voetballer in de lagere seniorenteams. Samen met Paul Verhoeven en Richard Timmerman. Voor het laatst in de combi van Hoevelaken 7 en 9. Echter door blessures heb je ermee moeten stoppen. Dit is natuurlijk altijd jammer. Het mooiste moment is toch dat je op zaterdag op het veld meespeelt. Gelukkig heb je, met Paul, 15 een nieuwe uitdaging gevonden. Je bent toegetreden tot het begeleidingsduo van Vrouwen 1. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en we hopen dat dit eerste seizoen nog wordt gevolgd door meerdere.

 • Sem van der Velde (rechts)

  Sem, over jouw eigen voetbalcarriere kan ik niet zoveel vertellen, maar wel over de vele zaterdagen dat jij leiding geeft aan één van onze belangrijkste jeugdteams. Zelf inmiddels vader van drie kinderen, ben je trouw elke zaterdag voor jouw team. De talentjes van <11 -1. Sinds 2007 mag ik nu elke twee weken een pupil van de week in het zonnetje zetten. Ze komen allemaal uit jouw teams. Ook dit jaar weer. Je bent een trainer/leider om te koesteren. Ik hoop dat je dit nog vele jaren wil blijven doen.

 • Andrew Vincent (links)

  Vader van een tweeling, twee meisjes van twee. Actief in het oude 9e en altijd bereid om iets voor de club te doen. Verenigingsscheidsrechter, jeugdleider en de laatste jaren vooral als vertrouwenspersoon. Dit laatste is voor ons belangrijk als club. Je laat in de Zijlijn voorjaar 2021 optekenen: “het allerbelangrijkste is dat je het grootste deel van de tijd met plezier naar de club komt”. En zo is het. Is er iets waardoor je dit plezier kwijtraakt, dan is het fijn dat er iemand is zoals jij of Sandra om te zoeken naar een oplossing. Andrew we zijn blij met je.