• Terug van weggeweest. Vanaf vrijdag 4 november start De Voetbalschool weer met een serie wekelijkse techniektrainingen op ons sportcomplex Kleinhoven.

  Sc Hoevelaken en De Voetbalschool hebben de handen ineengeslagen, waardoor een toegankelijker aanbod is gecreëerd. Het aanbod geldt alleen voor alle jeugdleden van sc Hoevelaken. Hiermee denken we als club invulling te geven aan de behoefte van veel leden om een extra training te krijgen, compleet gericht op het verbeteren van de individuele techniek. Hummel t/m O19, technisch begaafd of nog echt beginnend, De Voetbalschool biedt een programma wat voor iedereen toegankelijk is. Je wordt op leeftijd en kwaliteit ingedeeld, zodat iedereen op het juiste niveau wordt uitgedaagd. Denk zeker niet dit is niks voor mij of mijn kind, maar pak deze kans.

  Er zal worden getraind op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.15 uur. De trainingsdata zijn: Vrijdag 4, 11, 18 november, 2, 9 en 16 december.

  Tijdens deze 6 trainingen zullen de deelnemers trainen onder begeleiding van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. Door middel van gerichte techniektrainingen, met veel individuele aandacht zullen de kinderen extra vaardigheden worden bijgebracht. Uiteraard allemaal in combinatie met veel plezier.

  Kosten voor 6 techniektrainingen bedragen slechts €30,-. Door de samenwerking hebben we dit bedrag een stuk lager kunnen houden dan andere voetbalscholen in de omgeving.

  Organisatie is een samenwerking tussen sc Hoevelaken en De Voetbalschool, maar inschrijving loopt gewoon via www.devoetbalschool.nl

  Wil jij ook je voetbaltechniek verbeteren onder begeleiding van professionele trainers? Schrijf je dan nu in!!

  Let op: deze techniektrainingen zijn alleen toegankelijk voor leden van sc Hoevelaken.

  Voor meer informatie kan je ook altijd terecht bij:
  Dennis Been

  dennis@devoetbalschool.nl

  06-50963781

  Wist je dat?
  Je in de vakanties ook altijd bij De Voetbalschool kan komen voetballen. Kijk voor meer informatie op www.devoetbalschool.nl