Wedstrijdinfo

Het actuele programma en de uitslagen vind je door op ‘programma en uitslagen’ te klikken.

Hieronder staat informatie rondom afgelastingen van wedstrijden en het regelen van wedstrijden.

Op NOS-teletekstpagina 603 worden de algehele afgelastingen vermeld in de districten van het zaterdag- en zondagamateurvoetbal. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in Categorie A en Categorie B.

Categorie A: Hoevelaken 1 / Hoevelaken 2 / Hoevelaken 3 / Hoevelaken VR1 / Hoevelaken A1 / Hoevelaken B1 / Hoevelaken C1 / Hoevelaken D1
Alle overige teams vallen onder Categorie B.

De afgelastingen worden ook weergegeven op deze site bij ‘programma en uitslagen’.

Competitie- en/of vriendschappelijke THUISwedstrijden mogen/kunnen alleen nog maar gespeeld worden op de volgende dagen: jeugdteams op maandag en woensdag, seniorenteams (inclusief Vrouwen 1) op dinsdag en donderdag.

(inhaal)Beker- en/of competitiewedstrijden gaan vóór vriendschappelijke wedstrijden. Deze zullen veelal op het kunstgrasveld gespeeld worden. Teams die op de betreffende avond op hetzelfde tijdstip hun trainingsavond hebben, zullen dan moeten “inschuiven” bij de trainende teams op het andere kunstgrasveld.

Vriendschappelijke UITwedstrijden kunnen, rekening houdend met de competitieverplichtingen van je team, direct afgesproken worden met de tegenstander. De vriendschappelijke THUISwedstrijden moeten te allen tijde in overleg met het wedstrijdsecretariaat (jeugd/senioren).

(laatst bijgewerkt op 10-08-2015/TS)

Top