Een onherkenbaar JO19-1 verliest in Apeldoorn.

Wat een mooie overwinning in de indrukwekkende reeks van Hoevelaken had moeten zijn gebeurde helaas niet.

Om 15.30 was de start van de rode leeuwen in Apeldoorn. De wedstrijd begon dramatisch want om 15.32 was het CSV dat op 1-0 kwam. Een lange bal viel achter de verdediging en de spits van Apeldoorn nam deze prima in de loop mee en schoot de bal achter Wilco de Vaal.

Waar normaal gesproken Hoevelaken het elftal is van goed veldspel en veel kansen creëren lukte dat vandaag in Apeldoorn totaal niet. Voor rust vlogen zelfs de 2-0 en 3-0 tegen de touwen.

In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken en een nieuw strijdplan aan de man gebracht maar dat mocht niet resulteren in veel kansen en dus geen doelpunten. De 4-0 werd gemaakt door de spits van CSV en dus was het klaar. Daan Vinken scoorde nog wel de 4-1 maar het slotakkoord was voor CSV 5-1. Harde cijfers en dus werd het een lange reis vanuit Apeldoorn.

Zoals gewoonlijk waren en veel supporters meegekomen uit Hoevelaken en ook de steun van hen verwachten wij weer as zaterdag in een thuiswedstrijd op Kleinhoven. Let op, aanvang van deze wedstrijd is 13.00 uur.

Na een glansrijke zege op Lelystad (6-0) verliezen de ISCA-Millennium Boys vandaag met 5-1 in Apeldoorn.