Hoevelaken is van de nul af

Voor veel mensen binnen sc Hoevelaken is de zaterdag de mooiste dag van de week. Afgelopen zaterdag was het echter afzien langs de lijnen van de voetbalvelden, want met de aanhoudende regen en de waterkoude temperatuur was het karakter tonen voor de diehards langs de lijn. Het groepje trouwe volgers van de Hoevelakense hoofdmacht was zaterdag in Elspeet dan ook  niet al te groot, maar zij gingen resultaat technisch gezien wel met een tevreden gevoel naar huis. Via een doelpunt van Lex van Middelaar, na ruim een half uur, won Hoevelaken bij de rode lantaarndrager en is daarmee van de nul af.

Elspeet had in de eerste twee wedstrijden al met 6-0 en 8-1 billenkoek gekregen en de hoop was dan ook gevestigd op een hoge score voor Hoevelaken. Die zat er uiteindelijk niet in. De regen maakte het kunstgrasveld erg glad, waardoor ballen doorschoten, ver van de voeten wegrolden en hoog op stuiterden, waardoor ze moeilijk te controleren waren. Hoevelaken creëerde echter wel een aantal goede kansen om de score te vergroten, maar mocht aan de andere kant blij zijn dat Ewoud van de Brug op het juiste moment op de doellijn stond om zijn doelman te helpen het doel schoon te houden.

Opstelling: Sjoerd Kloppenburg; Jeffrey Duijst, Ewoud van de Brug, Joost van den Heuvel, Pascal de Jong; Randy Gerritsen, Rudy Baalman, Michel van de Bunt; Lex van Middelaar, Joeri van den Hoeven, Coen Bos (68. Jeffrey Huisman).

Scoreverloop: 31. Lex van Middelaar 0-1

Top