Hoevelaken JO19-1 herpakt zich in Harderwijk!

Na een tweetal weken op rij niet gewonnen te hebben was het erg belangrijk om de punten te pakken tegen Zwart-Wit in Harderwijk.

Op veld 3 begon Hoevelaken redelijk aan het duel, maar tot echt grote kansen wist het niet te komen. Zwart-Wit speelde ook prima en wilde er ook een leuke pot van maken en probeerde door combinatie voetbal het Hoevelaken lastig te maken. De 0-1 viel uit een scherp indraaiende corner van Jesse Thomassen, waar Paul Eleveld tegenaan liep. Even later was er een prima actie van de buitenspeler van Zwart-Wit en bij de tweede paal werd deze tot doelpunt verwerkt. Daarna volgenden er een paar kansen voor Hoevelaken en bij een hoge voorzet zat de keeper flink mis en wist wederom Paul Eleveld beheerst binnen te koppen.

Na de rust kwam Hoevelaken niet lekker uit de kleedkamer en was er een snelle 2-2. Na dit moment liet Hoevelaken zien waarom er in de voorbereiding zoveel werd gewonnen. In de laatste 35 minuten werd er voetbal gespeeld op een hoog niveau en Daan Vinken omspeelde de keeper na een prima bal van Jesse Thomassen: 2-3. De 2-4 was wederom een prima aanval waar Daan Vinken de bal beheerst binnen wist te schieten. Daan kreeg het op zijn heupen en de 2-5 was een goede combinatie tussen hem en Max ter Heerdt. Laatstgenoemde had een mooi overstapje in petto en Daan schoot de bal binnen. Het slotakkoord kwam van Jesse Thomassen na een prima pass van de sterk spelende Jelle Bos. Al met al een mooie overwinning van de mannen.

De overwinning mag bestempeld worden als een wedstrijd waarin iedereen binnen het elftal een prima niveau wist te behalen.

Zaterdag zal er gespeeld worden voor de beker thuis tegen SDC Putten. Er zijn nog wat kaarten verkrijgbaar om toe te kijken vanaf het Kerkepad. De aanvang van de wedstrijd is 15.15 uur.

Top