Hoevelaken strijdend ten onder in Teuge

Het eerste seizoenrecord is voor de hoofdmacht van sc Hoevelaken waarschijnlijk al binnen: het snelste tegendoelpunt van het seizoen. Na 56 tellen lag de eerste bal al achter doelman Sjoerd Kloppenburg en dat betekende, dat Hoevelaken al direct in de achtervolging moest. De mannen van Harry Oussoren deden dat met overtuiging en volledige inzet, en omdat gastheer Teuge dat ook deed, kregen de aanwezigen een wedstrijd voorgeschoteld, die tot ver in de extra tijd boeiend was. Echter: er hing boven het nabijgelegen vliegveld van alles in de lucht, maar niet de gelijkmaker. Hoevelaken kreeg daarvoor voldoende mogelijkheden, net zoals Teuge de kansen kreeg om de score uit te bouwen. Dat deed het echter pas in de tweede minuut van de extra tijd, maar omdat Ruud Kassenaar vervolgens binnen een minuut de marge weer terug op één bracht bleven ook de laatste minuten in de extra tijd spannend. Tot een Hoevelakense treffer kwam het echter niet meer, zodat, na een ongeslagen bekercompetitie, Hoevelaken de competitie met een nederlaag begint.
Er hing van alles in de lucht, maar niet de Hoevelakense gelijkmaker.

Hoevelaken was enige malen dicht bij een gelijkmaker, maar die bleef uiteindelijk uit.

Over inzet niet te klagen. Iedereen vocht voor wat hij waard was.

Sex voor de wedstrijd wordt niet geadviseerd door mensen die daarvoor hebben doorgeleerd. Gezien de reclameborden denken ze daar in Teuge anders over. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Opstelling: Sjoerd Kloppenburg; Dion Metz (54. Rudy Baalman), Jeffrey Duijst, Ewoud van de Brug, Pascal de Jong; Joost van den Heuvel, Michel van de Bunt, Joeri van den Hoeven (70. Ruud Kassenaar); Edwin Duijst, Lex van Middelaar, Jeffrey Huisman (83. Simon de Boer).

Scoreverloop: 1. Teuge 1-0; 90(+2) Teuge 2-0; 90(+3) Ruud Kassenaar 2-1.