JO10-1 zet tegenstander aan de (Eem)dijk

Zaterdag 26 augustus 2017, een prachtige zomerse dag, de eerste test voor de JO10-1, spelertjes die trappelen van ongeduld, een staf (het duo Raymond Buis en Jan Simon) welke alles perfect heeft voorbereid (inclusief het inmiddels bekende magneetbord) én ouders die evenzo staan te trappelen op het goedgevulde veld 3B.

Door: Jeffrey Forée

Alle ingrediënten waren ruimschoots vertegenwoordigd om er tegen onze voetbalvrienden van Eemdijk J011-1 een mooie wedstrijd van te maken. Een stukje gezonde spanning werd genoteerd tijdens de warming-up.

Wanneer vervolgens om 9.45 uur het fluitsignaal klinkt, lijkt het wel of alle spanning van de ranke schouders van onze spelertjes valt. Combinaties vloeien in elkaar over, de vrije man wordt constant gevonden, het elkaar gunnen van de bal, dominant vooruit spelen …….. de vele supporters krijgen werkelijk waar een galavoorstelling voorgeschoteld.

En vielen er dan ook nog doelpunten te noteren zult u zich afvragen? Uw verslaggever kan daar kort in zijn: 15 in totaal (7 in de 1e helft en 8 in de 2e helft). Onze keeper Bram Ledegang hield de NUL. Het ene doelpunt verdiende nog meer schoonheid dan het andere.

Het team welke dit seizoen bestaat uit Luuk Buurman, Xavi Buis, Elijah Marais, Jan-Jelle Faber, Sem van der Linden, Stijn Simon, Tygo Morren, Merlijn Forée en keeper Bram Ledegang is multifunctioneel inzetbaar. Elke speler kan op verschillende posities worden ingedeeld, een luxe én tevens een uitdaging voor de staf. Om alle doelpunten te beschrijven wordt een “dingetje” (heeft u even?!?!?). Maar dit heeft tijdens de wedstrijd,  via de groepsapp van het team, al ruimschoots plaatsgevonden.

Zaterdag 2 september a.s. om 8.45 uur staat de eerste wedstrijd om het “echie” gepland. De bekerwedstrijd tegen Sparta Nijkerk staat op het hoofdmenu. Bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van dit verslag? De entree is nog steeds gratis en de kantine heeft een prachtige “make-over” ondergaan (hulde en dank aan alle vrijwilligers).

Graag tot dan !