JO11-1: JAMMER DE BAMMER!

In het laatste (wedstrijd) verslag van “onze jongens” gaf uw reporter kennis van de indrukwekkende opmars van het team richting de – beoogde – plaats 2. Het verschil tussen de nummers 2 tot en met 5 is klein en bij een misstap volgt automatisch een pas op de plaats (lees: ranglijst).

Door Jeffrey Forée

Afgelopen zaterdag stond er een nieuwe uitdaging voor het team gepland te Ede. De plaatselijke JO11-2 van DTS ’35, met NUL punten uit 11 wedstrijden (en de hekkensluiter in deze poule), zou op zich… En laat dit nu juist net ook die bewuste “valkuil” kunnen zijn.
Excuses zoeken is niet echt mijn hobby. Het spelen op (slecht) natuurgras, de harde wind, versterkingen voor DTS vanuit hun JO11-1. Het zal allemaal wel, echter wanneer de prima doelkansen voor SCH tijdens de wedstrijd verzilverd zouden zijn, ja dan??? Ja, zelfs dan had dit nog geen zekerheidje geweest voor die felbegeerde 3 punten. Wanneer het voetballend even niet gaat (wat uiteraard kan), dan zijn inzet en werklust onontbeerlijk om een wedstrijd te doen kantelen.

Het team van SCH, dat zult u als scherpe lezer (en volger van de uitslagen van dit team) niet ontgaan zijn, heeft de indrukwekkende opmars (van de laatste weken) in Ede helaas geen passend vervolg kunnen geven. Dat het zich daarmee veels te veel tekort heeft gedaan hebben wij als enthousiaste ouders lijfelijk mogen aanschouwen. Dat het team niet alleen kan vertrouwen op puur hun arsenaal aan voetbalkwaliteiten, daar was deze wedstrijd een goed voorbeeld van. Dat deze krachtmeting een 3-2 nederlaag opleverde is uiteraard jammer, maar ook weer een leermoment. Elk nadeel….. u kent de befaamde uitspraak wel.

Ze zitten er weleens tussen, duels als deze. Als aandachtig toeschouwer weet je dat er (veel) meer in had gezeten, maar zo zullen de spelertjes dat wellicht ook hebben ervaren. Dit als uitgangspunt nemend kan het niet anders, dat zaterdag koploper Veensche Boys een ander SCH JO11-1 zal treffen. Voetballen kan het team van Ruben en Edwin, dat hebben ze deze competitie meermaals laten zien.
15 december 9.45 uur op Sportpark Kleinhoven kan in uw agenda genoteerd worden.

Groeten van uw Razende Reporter en Co.