JO19-1 start 2020 met gelijkspel

Eindelijk mochten de mannen van het vlaggenschip van de jeugd weer voor het echte werk aan de aftrap verschijnen. In een competitie waarin toch wat clubs van naam zitten was het SJO JVZ (ik hoor iedereen denken, nog nooit van gehoord) uit Oosterwolde dat naar Hoevelaken kwam en daar een dik een uur voor in de auto zat.

Door: Martin Bouw

Voor Hoevelaken was het zo een klein beetje puzzelen (Laurens met het eerste mee, Mats geblesseerd).

Met een flinke wind op Sportpark Kleinhoven werd er om 15.15 afgetrapt. Het was het begin van een niet al te beste wedstrijd van allebei de partijen. Niet heel veel kansen de eerste helft behoudens een poeier van Siem op de lat en een buitenkantje rechts van Daan op de paal. Daarentegen een uitbraak van de tegenpartij dat resulteerde in schot ver over onze doelman Wilco.

De tweede helft begon wel lekker voor Hoevelaken, dat na een tien min spelen op 1-0 kwam door een mooi opgezette aanval en eindstation Roan.

Wat Hoevelaken in de fase voor de treffer goed deed ging daarna fout. Hoevelaken verloor de duels, linies te ver uit elkaar en slordigheden in de passing. En uit een counter werd het plots 1-1. Daarna kwamen er over en weer wat kansen maar het bleef 1-1.

Tot slot is het ook zo dat de JO19-1 na de winterstop bij de thuiswedstrijden met een Pupil van de Week is gestart. Julian Hazelaar beet het spits af en natuurlijk liet hij de keeper van SJO JVZ ook nog een bal uit het net vissen.

Volgende week gaan de mannen voor de winst bij VV Nunspeet!