Monsterscore JO10-1: 0-34

JO10-1…Appeltje EITJE in Barneveld…hOUZO??

Beste trouwe lezers, veel verslagen zijn de revue gepasseerd, maar dit verslag zal iets anders aangekleed worden. Hoe dat komt? Nou simpelweg door:
A. De monsterzege van 0-34!! op SDV Barneveld JO10-5…
B. Het surplus aan kwaliteit en techniek dat onze jongens weer eens ten toon spreidden op het regenachtige Sportpark Norschoten.

Verslaggever: Jeffrey Forée

Natuurlijk was daar de overvloedige regen, natuurlijk waren daar de vele paraplu’s, natuurlijk was daar wederom de grote supportersschare (die alleen maar groter wordt) én natuurlijk was de JO10-1 met hun staf wederom tot op het ‘’koude ‘’ bot gemotiveerd.
Bovennatuurlijk is het veldspel, de techniek, de multifunctionele spelers welke het team herbergt, het scorend vermogen van alle spelers (inclusief onze keeper Bram Ledegang) en het tomeloze spelplezier/vreugde dat het team en supporters uitstralen.
Bekerwedstrijden als deze (door de vreemde loting van de KNVB waardoor helaas de niveau verschillen onterecht groot zijn) lenen zich uitstekend als verkapte oefenwedstrijden in aanloop naar de competitie toe. De kunst is om, ondanks het vaak enorme veldoverwicht, vanuit de organisatie te blijven voetballen en elkaar de bal te gunnen. Laat het team juist deze 2 aspecten nu al aardig beheersen; een compliment naar onze jongens en de technische staf
Dat de wedstrijd een soort van walk-over zou worden, daar was iedereen met een Rood-Wit hart wel van overtuigd. Een ruststand van 0-13 en een eindstand van 0-34 is leuk en goed voor het zelfvertrouwen (als dat er al niet was) en het doelsaldo in deze poule. Mooier nog dan de monsterscore waren de, veelal, prachtige doelpunten die het net tartten. Vloeiende aanvallen, steekpasses, voorzetten vanaf de zijkant, schoten die door de geluidsbarrière heen gingen. Het team hield een hartverwarmende galavoorstelling voor hun –o zo- trotse aanhang.
Respect ook voor de wijze waarop de blauw-witte tegenstander en hun leiding met deze forse nederlaag omgingen; de kopjes bleven fier omhoog staan en ondanks de vele tegendoelpunten was het voetbalplezier zichtbaar! Echt chapeau! Zaterdag 16 september aanvang 8.45 uur vindt de beslissing op Sportpark Kleinhoven plaats; de strijd om de felbegeerde 1e plaats in deze bekerpoule.  Advendo ’57 uit Ederveen zal de, laatste, te nemen horde moeten worden op weg naar de volgende ronde in de beker.  Met 6 punten uit 2 wedstrijden, maar een aanzienlijk minder doelsaldo, volstaat een gelijkspel voor onze jongens. Een ieder die het team nauwlettend gevolgd heeft zal begrijpen dat dit geen optie zal zijn.
Ik nodig….NEE….ik daag u uit om te komen genieten van een team, waar Plezier en Prestatie hand in hand gaan. Wij heten u van harte welkom!

Oh ja?!?!  Bent u toch nog benieuwd naar de doelpuntenmakers? Nou IEDEREEN heeft gescoord, zelfs onze keeper Bram!  Maar u wilt dan vast weten hoeveel doelpunten een ieder heeft gemaakt? We konden het nauwelijks bijhouden maar we hebben het toch kunnen regelen, hierbij het overzicht: Stijn Simon 5, Tygo Morren 4, Sem van der Linden 3, Merlijn Forée 5, Xavi Buis 6, Elijah Marais 3, Luuk Buurman 2, Jan-Jelle 5. En last but not least onze sluitpost Bram Ledegang maakte er ook 1, te weten nummer 29.

Tot volgende week! Een sportieve groet van uw razende reporter!