Veel doelpunten, maar geen punten voor Hoevelaken JO19-1

Het was niet een normale zaterdag op Sportpark Kleinhoven. Wegens de maatregelen waren er geen supporters toegestaan.

Ingestuurd door: Martin Bouw

Vandaag stond de wedstrijd tegen SDCP op het programma. Allebei de ploegen liepen vorige week tegen een flinke zeperd op en waren dus gebrand op revanche. De mannen uit Putten hadden een duidelijk plan waar Hoevelaken veel moeite mee had in de eerste helft. Na de 0-1 voor Putten was het toch Daan Vinken die de 1-1 voor de Rode Leeuwen wist te maken. De 1-2 en 1-3 werden in de omschakeling en vanuit een corner gemaakt door Putten.

Na rust zagen we een Hoevelaken zoals het zou moeten zijn. Lekker fel, goed voetbal en in deze 45 minuten lieten we zien dat we echt prima kunnen voetballen.

De 2-3 zat er al na 15 seconden in en Daan Vinken was het die andermaal scoorde.

Het was wachten op de 3-3 en die zou normaal gesproken moeten vallen, want Hoevelaken kreeg een penalty, maar helaas wist Mark Kijlstra deze niet te benutten.

Aan de andere kant wist Putten de 2-4 te maken, maar ondanks de goal bleef Hoevelaken de spirit houden. Een mooie voorzet van Paul Eleveld werd schitterend tot een doelpunt verwerkt door Jesse Thomassen. In de voorlaatste minuut kreeg Hoevelaken nog een corner en dit resulteerde ook in een bal die van achter de doellijn werd weggehaald door Putten. Helaas stond de scheidsrechter verkeerd en kon hij zelf niet waarnemen of deze bal wel/niet de lijn gepasseerd had.

Al met al een leuke wedstrijd, maar niet de punten waar wij vooraf zo op hadden gehoopt en uiteindelijk ook wel hadden verdiend.

Volgende week de punten in Harderwijk tegen Zwart Wit dan maar pakken!