Zaterdag 1 december; a day to remember !

Sportpark Kleinhoven stond deze 1e december bol van de activiteiten. De (te) veelbesproken Goedheiligman en zijn sportieve Pieten hadden de weg naar het pittoreske Hoevelaken gevonden, om onze plaatselijke voetbalhelden aangenaam te verrassen. Een balletje meetrappen, velden bezaaid met pepernoten, een fotosessie; een vrolijkere start kon deze dag niet krijgen, of toch ???

Door: Jeffrey Forée

Om in de clubkleuren te blijven; de Rood Witte draad die deze dag zo kenmerkte was toch wel het pracht initiatief van de MO 13-1 en hun begeleiding/aanhang.

SAMEN STERK VOOR WILLEM!

Daar kon echt niemand omheen op deze dag. De reden voor deze mooie actie stond  – terecht-  vermeld op de voorpagina van onze clubsite. Schrijnend en zo in en in triest. Het zet alles direct weer in perspectief!!

MO-13-1, Linda Pekel (coach) en trotse ouders van de meiden. Een groot woord van DANK voor al jullie voorbereidingen en het welslagen van dit mooie moment!

Het team van de JO11-1 mocht vandaag, op deze toch al goedgevulde dag,  proberen om hun indrukwekkende reeks voort te zetten en de druk op de  nummer 2 (Blauw-Geel ’55) verder op te voeren. Na een uiterst moeizame seizoenstart heeft het team, met goed en gepassioneerd  voetbal, de weg omhoog ingezet. Het constante herhalen van de trainingssessies, met name de veldbezetting, het (terug)verdedigende en aanvallende gedeelte, betaalt zich de laatste weken ruimschoots terug.

De titelkandidaat (Veensche Boys), alsmede de ploegen er net onder werden stuk voor stuk op een nederlaag getrakteerd. Dat de JO11-1 hierdoor momenteel de derde plaats inneemt is meer dan verdiend!

Advendo ’57 was vandaag te gast, een tegenstander met alleen maar positieve herinneringen (lees: uitslagen). Dat zij op plaats zeven bivakkeren zegt op zich niet zoveel. En onderschatting is dan vaak de grootste tegenstander.

Het team van de coaches Ruben Kruithof en Edwin Duyst behaalt de laatste weken juist een goed resultaat, omdat het voetbaltalent wordt gecombineerd met een grote dosis inzet.

Mooi en oogstrelend hoeft het niet altijd te zijn, dat bewees deze wedstrijd  tegen Advendo eens te meer. Maar ook een matige wedstrijd ruimschoots naar je hand zetten is ook een kwaliteit. De teller stokte bij 8-1 in het voordeel van SCH. Het credo luidt: ‘Gewoon’ zelf blijven winnen dan hoef je alleen maar omhoog te kijken.

Daar Blauw-Geel ’55 zijn wedstrijd verloor staat het team van onze JO11-1 nu op een keurige gedeelde 2e plaats. Chapeau voor het team en de coaches!

Zaterdag 8 december wacht de uitwedstrijd tegen hekkensluiter DTS ’35 te Ede, maar zoals eerder gememoreerd, ook dat zegt niks. Onderschatting kan dan …..

Wanneer dit team ook de trainingen wederom benadert als ware het een wedstrijd, dan kunnen we volgens mij omhoog blijven kijken.

Fijne Sinterklaasavond gewenst!

Groeten van Uw Razende Reporter & Co.